Stand van zaken

Door tijdgebrek, vanwege andere projecten (UgendaYoga Aruna, Ghost Art), en de grote afstand van deze route zijn wij helaas niet meer in staat om de Gelderlandroute op een goede manier actueel te houden. Excuus hiervoor. Komt u ommissies of problemen tegen bij een etappe, dan vragen wij u om dit te melden in het commentaar bij de betreffende etappe, zodat andere wandelaars hiervan kennis kunnen nemen. Of stuur een bericht naar ..

Intussen is in de route Huinen-Nijkerk de Tintelersteeg afgesloten door NS. Onderstaand eerst de huidge tekst en dan de alternatieve tekst:

Huidig:
Bij een beek en kruising met Deuverdense rechtsaf. Op T-splitsing rechtsaf, Tintelersteeg. Bij kruising rechtdoor Tintelersteeg vervolgen. De spoorweg over*. Aan andere zijde met de bocht mee naar rechts en doorlopen tot brug bij drukke Nijkerkerstraat.

Nieuw:
Bij een beek en kruising met Deuverdense rechtsaf. Op T-splitsing rechtsaf, Tintelersteeg. Bij kruising rechtdoor Tintelersteeg vervolgen. Voor het spoor rechtsaf het fietspad op. Volg dit en aan het einde linksaf tot de Hogesteeg. Daar weer linksaf, het spoor over en bij de T-kruising. Daar naar rechts en doorlopen tot brug bij drukke Nijkerkerstraat.